Ascunde-ti varsta cat mai bine posibil!

Ascunde-ti varsta cat mai bine posibil!

Majoritatea dintre noi ar dori sa parem mai tinere decat suntem de fapt. Este un lucru cunoscut faptul ca sfaturile de frumusete sunt printre cele mai cautate articole de pe internet. Industria cosmetica valoreaza miliarde de dolari, cu toate produsele disponibile pe piata, de la creme la tot felul de perii. Mai mult decat atat, chiar si tratamentul medical este o optiune pentru femeile care doresc sa arate mai tinere.

Exista insa si cateva trucuri prin care poti arata mai tanara fara sa cheltui sume mari de bani pe medicamente sau produse cosmice. Iata cinci sfaturi a caror aplicare te vor face sa pari mai tanara cu cativa ani:

Importanta apei nu poate fi supraestimata. Doctorii ne recomanda sa consumam zilnic 2-2,5 litri de apa, dar din pacate foarte putini dintre noi urmarim acest sfat.
Organismul nostru are nevoie de apa pentru a indeplini numeroase functii. Nevoia de hidratare poate fi satisfacuta si prin consumul de fructe si legume bogate in apa, precum pepenii verzi si rosiile.

Apa face minuni pentru organism si nu contine calorii. Ajuta la curatarea corpului si la dizolvarea substantelor nocive. Astfel, pielea ta devine mai curata. De asemenea, ajuta la mentinerea unui corp puternic. Deficienta de apa poate provoca probleme grave de sanatate si de asemenea poate face ca pielea sa isi piarda din elasticitate.

Analizeaza felul in care mananci si adopta anumite modificari care te pot ajuta sa arati mai tanara. Alimentele pe care le consumi au un impact enorm asupra infatisarii noastre fizice.
Majoritatea oamenilor cred ca dieta ne afecteaza numai greutatea, dar aceasta afecteaza si pielea noastra. Exista unele alimente care sunt bune pentru piele si altele care nu sunt bune.

Regula principala este sa stai departe de alimentele prajite si de gustari si de a consuma legume si fructe proaspete. Acestea sunt bogate in antioxidanti care ajuta curatarea pielii. In schimb, exista si alimente grase indicate pentru sanatate, cum ar fi somonul, care contine acizi omega 3, foarte buni pentru piele.

Adoptand aceste doua obiceiuri care asigura si o viata sanatoasa, vei fi surprinsa atunci cand lumea te va complimenta ca arati mai tanara decat esti.