Avantajele unui job full time

Avantajele unui job full time

Ce-i drept, in perioada studentiei, joburile part time sunt cele mai vanate, insa cu toate acestea, nu sunt si cele mai avantajoase din punct de vedere financiar sau al dezvoltarii personale. Nu ai suficient timp pentru a-l dedica domeniului de munca ales, iar grila salariala nu este foarte impresionanta, doar daca alegi sa lucrezi intr-o industrie bine platita.

De ce este mai avantajos un program full time?
Pentru ca iti ofera sansa de a invata mai multe lucruri, de a urmari ceea ce se intampla in studio, sa analizezi comportamentul celor cu care discuti zi de zi. Un model de videochat opteaza intotdeauna pentru un program full time, daca timpul ii permite.

Motivele pentru care face acest lucru duc intr-un final la ceea ce este important: castigurile. Cu cat petreci mai multe ore in online, cu atat incasarile si bonusurile tale vor creste. Nu inseamna ca aceasta meserie trebuie sa puna stapanire pe tine, din contra, atata timp cat ai programul stabilit si il respecti, vei vedea ca nu este o diferenta mare intre un loc de munca normal si cel de model, in afara de activitatea desfasurata.

Rutina nu este un dezavantaj in programul full time al unui model pentru ca aceasta nu exista. Este aproape imposibil sa te plictisesti in videochat. Zi de zi intalnesti persoane noi care intr-un fel sau altul iti vor oferi experiente si lucruri de invatat.

Un job full time inseamna in primul rand siguranta. Poti avea o performanat mai buna decat a celorlalte, sansa de a fi promovata si de a trece la un alt nivel, precum si mai multe beneficii.

Indiferent de cei vei alege, tine cont de cat de confortabil te simti cu solutia aleasa, cat de mult timp poti dedica acestei activitati, ce iti doresti de la aceasta meserie, ce asteptari si obiective de indeplinit ai, si bineinteles, daca esti potrivita pentru asta. Numai in cadrul unui interviu vei putea gasi cele mai concludente raspunsuri in urma carora sa iei o decizie in ceea ce priveste cariera ta de model online.