Care sunt cele 10 trucuri pentru un machiaj perfect in fata camerei?

makeup fata

A folosi un strat de mascara pentru a avea o privire patrunzatoare poate parea un lucru intuitiv, insa exista anumite trucuri de machiaj care pot atrage instant complimente din partea celor din jur, efortul depus fiind unul minim din partea ta!

Noi iti oferim 10 sfaturi simple, care vizeaza fiecare produs de make-up ce se gaseste in arsenalul de infrumusetare pentru show-urile oferite membrilor tai fideli.

Concealer. Niciodata sa nu aplici fond de ten sau concealer ca baza pentru machiajul ochilor, in special pe pleoapa superioara. Desi initial poate parea ca iti uniformizeaza culoarea pleoapei, dupa cateva ore acest strat va determina strangerea inestetica a fardului in pliul pleoapei, oferind un aspect neglijent in momentul in care inchizi ochii.

Fond de ten. Foloseste-ti degetele in momentul in care vrei un finisaj luminos si deloc aglomerat, pensula fiind rezervata zilelor in care tenul tau are nevoie de o acoperire medie sau ridicata.

Bronzer. Bronzerul nu trebuie sa fie aplicat doar pe obraji, ci si pe gat sau pe piept, alegandu-se o nuanta care sa se potriveasca perfect cu tonul pielii tale. Fa un pas in spate in fata camerei inainte de a intra live pentru a te asigura ca toate portiunile au aceeasi culoare, fara tranzitii inestetice.

Pudra. Aplica intotdeauna pudra in zonele cele mai deschise ale fetei, asa cum este zona T. Apoi poti aplica un strat fad si pe restul fetei.

Blush. Cand iti aplici blush-ul, zambeste! Dupa aceea, imprastie culoarea pe suprafata obrajilor, mergand cu pensula pana in zona urechilor si inapoi.

Lipgloss. Intotdeauna trebuie sa aplici rujul, gloss-ul sau lipstain-ul incepand cu buza superioara, zona de mijloc. Continua cu miscari atente spre extremitati si apoi foloseste o pensula subtire pentru a-l uniformiza fara sa depasesti conturul initial.

Fard pentru sprancene. Pentru un efect de lifting aplica fardul de sprancene sau creionul in extremitatea superioara a sprancenelor si nu in zona inferioara. Astfel, chipul tau va fi mai armonios si mai luminos.

Fard de ochi. Aplica pe pleoape un fard mat, intr-o culoare medie ca intensitate, urmand sa plusezi cu o nuanta mai inchisa in pliul pleoapei si cu un ton luminos disipat pana in zona sprancenelor.

Dermatograf. In loc sa te uiti drept la oglinda cand iti trasezi linia cu dermograf, mergi cat mai aproape de oglinda si traseaza linia in timp ce te uiti in jos, incepand de la coltul interior si mergand spre coltul exterior al pleoapei.

Mascara. Intotdeauna mascara se aplica pornind de la radacini, insa pe masura ce avansezi spre varfuri trebuie sa faci miscari in zig – zag pentru a elimina surplusul care iti incarca genele.