Cum sa ramaneti anonime cand activati ca modele de videochat?

Cum sa ramaneti anonime cand activati ca modele de videochat?

Cand incepeti o cariera precum cea de model de videochat, aveti libertatea de a alege daca veti spune celor din jur despre meseria aleasa sau nu. Este strict alegerea voastra daca preferati sa ramaneti anonime, insa este extrem de important (pentru siguranta voastra si a familiei) sa nu va faceti publica adevarata identiate, cel putin la inceput. Iata ce nu trebuie sa faceti pentru a va asigura ca ramaneti anonime:

  1. Nu vorbiti despre evenimentele locale

Aveti grija cand discutati despre evenimentele care au loc sau care vor urma. Unele stiri locale sau vremea ar putea oferi locatia voastra aproximativa. Va recomandam sa evitati aceste subiecte in totalitate, dar daca acest lucru nu este posibil, pur si simplu nu specificati locatia.

  1. Nu dati click pe link-urile primite

Ar putea fi inofensive, dar ar putea fi trimise pentru a prelua adresa IP care ar dezvalui locatia aproximativa, daca nu utilizati un proxy. Vorbiti cu echipa de IT pentru a folosi un alt IP.

  1. Nu acceptati pachete cadou acasa

Unii fani vor dori sa va trimita cadouri. Poate ca este o ocazie speciala ca ziua de nastere sau poate este un cadou pe care vi-l doriti de mult timp. Nu va oferiti niciodata adresa personala de acasa. Vorbiti cu colegele de studio si intrebati de metode mult mai sigure prin care sa primiti cadouri, ori pur si simplu oferiti adresa studioului pentru pachetele primite.

  1. Nu vorbiti despre familie si prieteni

S-ar putea sa creeze un subiect de conversatie grozava, dar nu spuneti persoanelor cu care vorbiti despre carierele membrilor familiei. Pastrati toate informatiile lor private ca si cum ar fi ale voastre.

  1. Nu furnizati conturile personale de social media

Ar trebui sa va faceti conturi de social media separate pentru pseudonimul pe care il folositi in videochat. In acest fel, nu riscati sa faceti public profilul personal, dar va puteti bucura de miile de like-uri si aprecieri din partea fanilor.

Respectand aceste sfaturi, veti putea tine departe cariera de viata privata si veti creea o doza de mister