Cum se imbraca un viitor model de videochat pentru interviu?

Cum se imbraca un viitor model de videochat pentru interviu?

Sa mergeti la primul interviul pentru o cariera de model de videochat poate fi un rollercoaster de emotii. Veti simti incantare, nesiguranta, mandrie si multe alte emotii la un loc. De aceea, pe langa intrebarile despre studio pregatite si atitudinea plina de incredere, va fi nevoie sa acordati o atentie deosebita si tinutei dumneavoastra.

Bineinteles, CV-ul, ori recomandarea unei prietene care lucreaza deja in domeniu, denota deja faptul ca sunteti potrivite pentru job, dar pentru a face o impresie buna si pentru a arata ca intr-adevar sunteti interesate de industria videochatului si ca aveti grija de aspectul fizic (un atu important pentru modelele online) este recomandat sa va prezentati exemplar.

Prima impresie se formeaza in doar cateva secunde, iar cu tinuta si atitudinea potrivita veti obtine cu siguranta jobul. Ceea ce purtati la interviu nu trebuie sa fie identic cu ceea ce purtati intr-o zi normala, dar nici extravagant, deoarece veti doriti sa va prezentati naturale, punand accentul pe trasaturile mostenite. Pentru a fi sigure ca veti face o impresie buna cu tinuta, modelele de videochat cu experienta recomanda respectarea a unul sau chiar a mai multor puncte dintre urmatoarele:

 

  • Lenjerie de calitate
  • Manichiura ingrijita
  • O geanta din piele naturala
  • Pantofi cu toc gros, eleganti
  • Little Black Dress – simpla, dar de efect
  • Accesorii care sa va reflecte personalitatea
  • Combinatia sacou si camasa alba nu da gres niciodata
  • Un trench intr-o culoare uni pentru un look profesional
  • Imbracaminte office pentru a scapa de grija alegerii tinutei
  • Tinuta monocroma deoarece nu veti dori sa aratati precum un curcubeu.

Asadar, un model de videochat ingrijit, elegant si cu vizibile interese catre noile tendinte in fashion si make-up va face cu siguranta impresia dorita. In acest domeniu imaginea conteaza destul de mult si de aceea este foarte important sa nu ingorati anumite aspecte. O manichiura ingrijita si un par curat si sanatos demonstreaza ca in orice moment veti arata superb in fata camerelor. Chiar si ideea de a purta lenjerie luxurianta inca de la interviu va va obisnui cu acea atentie deosebita acordata fiecarui detaliu din look-ul dumneavoastra.

Un model de videochat arata impecabil in orice moment al zilei si demonstrand acest lucru inca de la interviu este biletul dumneavoastra catre o cariera glorioasa si o viata de invidiat.