Despre Videochat

Un subiect care nu mai este de mult timp unul considerat TABU, videochatul este domeniul care va ofera posibilitati nebanuite, atat din perspectiva castigurilor atragatoare, cat si din punctul de vedere al evolutiei personale.

Un model cu experienta devine si un bun psiholog, care isi asculta si isi intelege membrii fideli, iar acest lucru se reflecta direct proportional in castigurile lunare, in surprizele primite din partea membrilor fideli si bonusurile oferite de echipa studioului nostru. Fiind un domeniu aflat in continua expansiune, competitivitatea atinge cote inalte, astfel ca fiecare model online trebuie sa fie ghidat de propria sa motivatie


despre videochat

Castiguri reale de pana la 10.000$ / luna

Sociabilitatea, dedicarea si dorinta de a evolua in fiecare zi reprezinta trasaturile necesare pentru ca TU sa iti atingi obiectele inca din primele luni de activitate, amplificandu-ti constant incasarile. Totul depinde de tine, caci noi suntem pregatiti in permanenta sa iti oferim suport si training de specialitate pentru a ajunge la 10.000 $ pe luna.


Confidentialitate

Pastrarea anonimatului este o alegere care depinde de fiecare model in parte, in functie de perceptiile sale asupra domeniului, dar si de mentalitatea persoanelor care o inconjoara.

Modelele online care doresc sa isi pastreze datele confidentiale isi vor alege pseudonime pentru platformele pe care vor lucra, urmand a le pastra secrete. In privinta accesului, platformele partenere ne ofera siguranta ca membrii din Romania nu au acces la imaginile si teaserele cu modelele din tara.confidential

legal


Job 100% legal

Fiind o activitate supusa legislatiei aflate in vigoare, jobul de model online este unul perfect legal. Studioul nostru respecta toate prevederile legale pentru a-ti oferi un contract de munca, dar si pentru a asigura impozitaraea corespunzatoare a castigurilor.

Studio Videochat Bucuresti detine parteneriate de incredere doar cu platformele care ofera echipei noastre garantia drepturilor de autor asupra materialelor foto sau video cu modelele noastre online, astfel incat sa iti asiguram pe deplin confidentialitatea. Avand in vedere grija pe care o acordam cadrului legislativ, iti putem asigura un loc de munca perfect legal, unde iti poti atinge obiectele financiare in doar cateva luni de la angajare.