Este frumusetea cheia succesului?

Este frumusetea cheia succesului?

Aceasta intrebare a starnit mari controverse de-a lungul timpului. In cariera si nu numai, un aspect fizic placut are un impact pozitiv asupra parcursului tau, insa sa arati bine nu este suficient, chiar si atunci cand vorbim de domenii unde ai putea crede ca tot ce conteaza este cum arati. Pana nici in modelling sa fii frumoasa nu este de ajuns.

Cele care reusesc sa se faca remarcate trebuie sa aiba acel ceva care le face diferite: personalitate, atitudine, expresivitate, imaginatie. Intr-adevar o fizionomie placuta poate atrage atentia, dar nu-ti poate aduce succesul. Impactul pe care il lasi asupra oamenilor vine si din modalitatile in care comunici, inteligenta si profesionalismul de care dai dovada.

Asadar o prezenta placuta si o buna pregatire profesionala sunt ingredientele principale pentru o reteta de succes.

La fel stau lucrurile si cand vorbim de videochat, un domeniu unde aspectul fizic are ceva de spus. Ei bine, contrar asteptarilor, secretul modelelor nu este frumusetea. O atitudine potrivita, o buna comunicare si multa implicare sunt calitatile care pot face dintr-un simplu model, unul de top.

O echipa de profesionisti are grija ca modelele sa arate mereu impecabil, insa cele care sunt cu adevarat de succes nu mizeaza numai pe aspectul fizic si nici nu sunt intimidate de frumusetea celorlalte modele. Ele se concentreaza asupra calitatilor care le diferentiaza de celelalte, incearca sa le imbunatateasca si sa devina cele mai bune.

Intr-o societate in care frumusetea este la orice pas, in reclame, campanii publicitare, spot-uri publicitare, afise, nu este de mirare ca toata lumea a inceput sa creada ca este suficient sa arati bine ca sa ai nivelul de trai pe care ti-l doresti.

Realitatea arata totusi diferit si nu pozitioneaza frumustea pe primul loc in topul calitatilor unei persoane care are o viata de invidiat. Fizicul este important, insa inteligenta, modul in care gandim si personalitatea ne ajuta sa construim relatii personale si mai ales profesionale de succes.

Frumusetea vine din interior si pentru a reusi este necesar sa avem grija de starea noastra de spirit. Pe de alta parte, nu trebuie sa neglijam felul in care aratam, deoarece o persoana ingrijita care isi acorda atentie este mult mai increzatoare si transmite in jur sentimente pozitive. Un aspect fizic placut ajuta la cresterea stimei de sine, insa realizarile sunt cele care au ultimul cuvant de spus cand vorbim de cheia succesului.