La ce metoda apeleaza modelele de la Videochat Bucuresti pentru a isi ondula parul peste noapte

La ce metoda apeleaza modelele de la Videochat Bucuresti pentru a isi ondula parul peste noapte

Dintre multitudinea de stiluri in privinta coafurii, majoritatea modelelor de la Videochat Bucuresti prefer atat parul drept, cat si buclele. Unele modele insa nu au fost inzestrate de la natura cu bucle superbe, astfel incat uneori apeleaza la o anumita metoda pentru a isi ondula parul peste noapte.

De la o vreme, parul ondulat este la moda. Femeile din intreaga lume opteaza cat mai des sa isi faca bucle voluminoase sau mai lejere. Vestea buna este ca parul ondulat este uneori putin mai stilizat decat parul drept. Daca ai timp si rabdare, atunci nici nu ai nevoie de ondulator! Cel putin, unele dintre modelele de la Videochat Bucuresti apeleaza la un bun fixativ sau spuma de par care le ajuta sa capate bucle peste noapte.

Iata cum reusesc acest lucru!
De ce au nevoie modelele de la Videochat Bucuresti pentru a isi ondula parul peste noapte?
Tot ce au nevoie aceste modele care vor sa isi faca niste bucle ca de revista peste noapte este de un bun fixativ sau spuma de par speciale pentru ondulat parul.

Cum obtin ele parul ondulat peste noapte?
In primul rand, isi umezesc usor parul si apoi il piaptana cu un pieptene mare, pentru a il descurca foarte bine. Acest pas este esential in procesul obtinerii unor bucle de invidiat.
In general, dupa ce isi descurca parul foarte bine, aleg o banderola destul de subtire sau ceva care aduce cu o banderola. Apoi is prind respectiva banderola in par, precum ai face cu o bentita.

De pe o parte a capului, langa ureche, ele iau o parte a parului si o introduc sub respectiva banderola.Apoi, evitand sa isi incurce parul, impacheteaza suvitele din apropierea respectivei parti in jurul banderolei.

Modelele Videochat Bucuresti trec apoi la alta sectiune de par, chiar langa sectiunea pe care tocmai ce au introdus-o sub banderola, si o introduc si pe aceasta in banderola.
Acest proces trebuie repetat si cu celelalte sectiuni ale parului. Pentru persoanele care au un par de lungime medie, aproximativ pana la umeri, atunci va fi relativ usor sa faci acest lucru. Daca ai parul lung va trebui sa invarti mai mult firele de par sub banderola.

Urmatorul pas pe care il fac modelele de la Videochat Bucuresti este sa pulverizeze fixativul sau spuma pe par. In caz contrar, atunci cand isi vor pieptana parul, acesta se va indrepta la loc.