Secretele productivitatii unui model de videochat

Secretele productivitatii unui model de videochat

Exista ore limitate in timpul zilei si poate fi incredibil de greu sa gasiti modalitati de a profita la maxim de fiecare moment. Cariera, terminarea studiilor si intemeierea unei familii fac si mai dificila gasirea unor modalitati de a face toate lucrurile cu adevarat importante pentru dezvoltarea profesionala, dar si relaxarea dumneavoastra.

Este foarte important pentru modelele de videochat sa aiba timp sa mediteze si sa ajunga la sala de gimnastica. Productivitatea lor este mai buna cand au timp pentru astfel de lucruri. Iata cateva dintre tehnicile pe care le folosesc in fiecare zi pentru a fi mai productive:

 

  • Intermediere

Intermedierea este atunci cand grupati sarcini similare impreuna pentru a va imbunatati productivitatea. De exemplu, stati intr-o zi de duminica si creati toate postarile dumneavoastra pentru retelele de socializare pentru o luna. Modelele cunosc importanta prezentei in online, mai ales pe Twitter. Sau incepeti sa cautati un podcast ori un audiobook care va place, astfel incat urmatoarea saptamana sa aveti ce asculta cand sunteti in trafic.

 

  • Concentrare

Este important sa va concentrati timpul asupra activitatilor generatoare de venituri. Elementele administrative nu ar trebui sa va distraga atentia de la activitatile generatoare de venituri. Setati clar orele de lucru si respectati programul pentru a obtine randamentul dorit. Modelele de videochat au avantajul unui program flexibil, care le permite sa isi formeze progrmaul in functie de perioada in care stiu ca se pot concentra cel mai bine.

 

  • Calendar

Incercati sa va organizati folosind un calendar, o agenda, sau chiar o aplicatie de pe telefon. Este important sa va notati programarile, intalnirile, eventualele evenimente si zilele de nastere. Cunoscandu-va programul in detaliu, acesta va fi mai usor de organizat si veti putea sa va ocupati de fiecare sarcina importanta in parte. De asemenea, nu uitati sa va lasati si ferestre libere pentru relaxare.

 

  • Rutina de dimineata

Nu veti creste din punct de vedere profesional daca asteptati sa se faca seara pentru a va apuca de treaba. Chiar cand va treziti, concentrati-va asupra propriilor obiective. Modelele de videochat au o rutina de dimineata si zilnic aleg sa faca sport, ori sa scrie intr-un jurnal sau sa citeasca din cartea favorita. Astfel de activitati le relaxeaza si le pregatesc pentru o noua zi productiva.

Este foarte usor sa va prindeti in zgomotul vietii cotidiene, mai ales daca lucrati cu norma intreaga. Speram ca aceste sfaturi va vor ajuta sa fiti mai productive si sa va indepliniti toate obiectivele.