Teama te face sa evoluezi?

Teama te face sa evoluezi?

Cu totii ne temem de anumite lucrui sau situatii. Modul in care ne gestionam teama si emotiile depinde de fiecare persoana in parte, de felul in care se adapteaza in situatiile dificile si nu numai. Raportandu-ne la meseria de model online, aceasta este si va fi o provocare pentru fiecare care alege sa lucreze in acest domeniu.

Primul sentiment cu care fiecare persoana se confrunta este frica de parerile celorlalti. Multe aleg sa nu discute despre meseria lor, mai ales ca videochatul este locul de munca la care poti fi oricine doresti, fara a fi judecata.

Teama de necunoscut ne poate ajuta sau impiedica sa ne atingem obiectivele pe termen lung. Invata sa-ti transformi frica in evolutie, indiferent ca lucrezi in videochat sau intr-un alt domeniu. Atunci cand pasesti pentru prima data la un studio de videochat sau la noul loc de munca, socializeaza mai mult, intreaba, acest lucru iti poate garanta integrarea mai usor in noua echipa.

Nu-ti fie teama sa apelezi la superiorii tai atunci cand simti ca nu ai gasit o solutie la problema respectiva, ei sunt acolo pentru tine si cu ajutorul lor vei reusi sa evoluezi asa cum ti-ai planificat. Nu te angaja daca nu ti-ai setat obiectivele clar si nu ai reusit sa identifici care sunt aspiratiile tale de la viata. Nimic nu este mai frustrant decat sa nu ajungi acolo unde ti-ai dorit.

Videochatul nu este un domeniu in care toate persoanele se adapteaza, asa cum nici meseria de analist sau orice alta functie nu se potriveste oricui. Trebuie sa intelegi ce implica, sa cantaresti avantajele si dezavantajele, iar mai apoi sa iei decizia potrivita pentru tine. Veniturile au atras multe femei in aceasta industrie, insa pentru a ajunge acolo, trebuie sa muncesti. Pune pe primul loc abilitatile si dorinta de a evolua si lasa-le sa te conduca in activitatea ta.

Concentreaza-te pe ceea ce conteaza pentru tine, lasa deoparte criticile si parerile negative ale celor din jur, ele vor exista mereu, indiferent de ceea ce alegi sa faci. Lasa teama sa te ajute in dezvoltarea personala si administreaza-o cat mai eficient.