Trainerul este esential in videochat?

Trainerul este esential in videochat?

De cele mai multe ori, studiourile aflate la inceput de drum nu pun prea mare accent pe construirea unei echipe de trainer specializati, nefiind constienti de importanta acestora, atat pentru productivitate cat si succes.

Daca v-ati intrebat vreodata care este rolul unui trainer intr-un studio de videochat, ei bine, trebuie sa stiti faptul ca acestia sunt punctul de plecare al modelelor ca sa spunem asa. Mai exact, in momentul in care ca hotarati sa angajati si persoane fara experienta, veti avea certitudinea ca acestea primesc ajutorul necesar.

Traineri sunt persoane pregatite din toate punctele de vedere pentru a face fata chiar si situatiilor mai putin placute, gata sa intervina atunci cand modelele de videochat le solicita ajutorul.

Exista doua tipuri de traineri.  Mai intai sunt persoanele care se ocupa de profilul modelelor, care au grija ca acestea sa arate bine in fata camerelor, creaza portofoliul online, ofera sfaturi cu privire la comportamentul acestora pe platformele de videochat, si raspund atunci cand este necesar.

Pe de alta parte, exista o echipa specializata de trainer care ofera suport ethnic pentru persoanele incepatoare si nu numai. Rolul acestora intr-un studio este essential deoarece dezvoltarea modelelor garanteaza succesul unui studio pe termen lung.

De aceea, inca de la deschidere am constientizat cat de important este ca fiecare membru al echipei sa isi gaseasca rolul in cadrul studioului, sa organizam training-uri si cursuri pentru toata lumea, astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate.

Dotarea studioului cu cele mai bune echipamente, organizarea unor spatii de lucru placute si confortabile, salii de sedinta si curs sunt doar cateva dintre lucrurile pe care fiecare studio trebuie sa le aiba. Ciar daca la inceput, investitia este mare, aceasta garanteaza profitul pe termen lung al unui studio, lucru pe care noi l-am stiut inca de la inceput.

La noi in studio, atat modelele cat si trainerii sunt pregatite si au parte de cele mai bune conditii de munca, astfel incat fiecare zi petrecuta in studio sa fie una placuta. Ne dorim sa evoluam constant si angajatii nostrii sa fie fericiti la locul de munca.